Maksaminen

Alla on tietoa eri maksutavoista ja maksuvälittäjistä. Kassalla tarjolla olevat yksittäiset maksuvaihtoehdot voivat vaihdella maksuvälittäjien toimesta.

PANKKISIIRTO

Voit maksaa ostoksen tilisiirtona suoraan kaupan pankkitilille. Tilaus käsitellään kuin suoritus näkyy tilillämme.

Huom, kirjoita tilausnumero maksun viesti kenttään.

VERKKOPANKKIMAKSUT

Voit maksaa ostoksesi suoraan kassalta useimpien verkkopankkien tunnuksilla.

Verkkopankkimaksujen maksuvälittäjänä toimii Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutapahtumat välitetään salatun yhteyden välityksellä tietoturvasta huolehtien.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

LOMPAKKOPALVELUT

Lompakkopalvelujen maksuvälittäjänä toimii Visma Pay. Lue lisää Visma Paysta.

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Lue lisää: https://www.mobilepay.fi/kayttajille

Pivo

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat maksaa Pivolla kätevästi verkkokaupoissa ja sovelluksissa. Puhelimella netissä maksaminen on kätevää, kun pankkitunnuksia tai korttinumeroita ei tarvita maksuvaiheessa. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.

Käyttöehdot löytyvät Pivon sivuilta: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

Siirto

Avoimessa Siirto- maksujärjestelmässä pankit ja muut maksupalveluntarjoajat voivat tarjota sovelluksia ja palveluita, jotka mahdollistavat suomalaisille reaaliaikaisen rahansiirron ”kännykästä kännykkään”. Siirto-maksut toimivat eri pankkien asiakkaiden välillä, verkkokaupassa sekä kaupassa tai kahvilassa. Siirto-mobiilimaksujen taustalla olevan järjestelmän on toteuttanut Otto-pankkiautomaatteja ylläpitävä Automatia.

Lue lisää: https://siirto.fi

LASKU ja OSAMAKSU

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk.

Jouston laskutuslisä on 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Lue lisää Joustosta ja sen ehdoista: https://www.jousto.com/kuluttajalle

Maksuvälittäjänä toimii Visma Pay. Lue lisää Visma Paysta.

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit käyttää maksamiseen myös Visa tai MasterCard luottokortteja.

Maksutapahtumat välitetään salatun yhteyden välityksellä tietoturvasta huolehtien.
Korttimaksujen välittäjänä toimii Visma Pay. Lue lisää Visma Paysta.